Ook bij u in:
| Berlicum | Schijndel | st. Michielsgestel | Den Dungen | st. Oedenrode | Boxtel | Bernheze | Veghel | Uden |
Bijles Engels voor scholieren in Gemonde
door Rien van Osch: 06 51 35 10 75
logobar Ga terug naar de hoofdpagina
Bijles Engels

Bijles Engels voor scholieren in Gemonde!

"Bijles" is een zeer breed begrip. Ik geef al ruim 25 jaren bijles aan studenten op ieder niveau van het middelbaar onderwijs: VMBO (Mavo)-HAVO- ATHENEUM en GYMNASIUM en iedere student die bij mij komt heeft een specifiek probleem.Ook regelmatig coach ik studenten met concentratieproblemen of met bepaalde vormen van dislexy. Het streven is altijd één tot twee punten hoger. Dit lukt gelukkig iedere keer. Woont u in Gemonde en heeft u een zoon of dochter specifieke problemen met de Engelse taal?
Neem dan contact op: Hier kunt u de cursusinfo bekijken.
Bijles Engels

Bijles Engels voor scholieren in Gemonde

U woont in Gemonde en heeft een zoon of dochter die problemen heeft met de Engelse taal; uw kind moet slagen voor de overgang naar het volgende jaar of voor een eindexamen.
De problemen kunnen legio zijn. Soms is er sprake van een langdurige achterstand, misschien omdat er geen klik was met de leraar(es) Engels; of het kan ook zo zijn dat er gewoonweg een bepaald gemis is om een taal te beheersen of te begrijpen.
Meestal valt het gelukkig wel mee en heeft uw zoon of dochter een tijdelijke achterstand.
Die kan in principe vrij snel weggewerkt worden, meestal naar een punt hoger tot drie punten hoger in bepaalde onderdelen van de Engelse taal.
Schroom of schaamte kan ook een rol spelen waarom uw student niet optimaal presteert.
Na ruim 25 jaren bijlessen geven kan ik tegen u als vader of moeder zeggen dat ik de meeste problemen aanvoel en begrijp, en dat wij in principe binnen een coaching periode van 5 lessen al tot een bepaald hoger niveau moeten kunnen komen.

Ik zeg altijd: "aarzel niet te lang", want twee weken voor het eindexamen of voor een overgangspertiode kan ik niets meer doen. U bepaalt in het belang van uw kind. Uw zoon of dochter zullen thuis wel iets moeten doen; gemiddeld wordt 80% bij mij op de bijles goed behandeld en uitgelegd; 20% (dat is ongeveer 1 uur studie per week), zal uit het initiatief van uw student moeten komen.

Natuurlijk kunt u me altijd eerst even bellen of mailen met het specifieke probleem waarmee uw kind op school kampt: gsm 06 51 35 10 75 of een mailtje hier.

cursus Engels Gevorderden in Gemonde cursus Engels Opfrissen in Gemonde Engels voor Beginners in Gemonde